Inlezen JW301 (Omschrijving)

Een JW301 is een berichtenstandaard voor de uitwisseling van gegevens tussen gemeenten en zorgaanbieders. In een JW301 bericht, welke door de gemeente wordt verzonden, staan de toewijzingsgegevens welke u nodig heeft om aan te vangen met de behandeling en te kunnen declareren aan de gemeenten. Hoe de bestanden worden aangeleverd is afhankelijk van de gemeente.

Externe link(s)

JW301 volgens istandaarden

Omdat verwijzingen naar externe internetpagina's kunnen veranderen verzoeken wij u vriendelijk op de onderstaande link te klikken indien de verwijzing niet meer werkt. Zodra u op de link klikt zal uw email programma worden opgestart en kunt u het bericht dat daar verschijnt zonder aanpassingen direct verzenden. Wij zullen dan zorgen dat de juiste link weer wordt opgenomen in de Wiki.

(Mail een 'dode' link).


Inlezen JW301 (Menu)


  • Ga in het schermpje dat wordt geopend naar de locatie waar u de bestanden heeft opgeslagen. (Wij adviseren u om de bestanden op te slaan op een vast plaats ..\Perplex\Import\Jeugdwet)
  • Selecteer de bestanden (houdt de Ctrl toets ingedrukt en klik de bestanden aan)
  • Klik op 'Openen'

  • De bestanden worden nu ingelezen waarna een overzichtsscherm wordt getoond met de ingelezen JW301 berichten.

Ongekoppelde beschikkingen (Bladerscherm)


Cliënten koppelen aan beschikkingen

In principe zal het programma zelf proberen een koppeling tot stand te brengen met de bijbehorende cliënt. Als dat is gelukt ziet u in de kolom "Cliënt" het cliëntnummer staan. Mocht het programma dat niet automatisch hebben gedaan kunt u met de rechter muistoets op de betreffende beschikking klikken en dan op "Koppelen". U kunt ook op de button "Koppelen" in de buttonbalk klikken.


Koppelen (Invoerscherm)

Er is voor dit onderdeel van het programma (nog) geen invoerscherm beschikbaar/beschreven.