Support op software derden


Wij geven geen support op software/apparatuur/regelgeving welke door anderen zijn geleverd/bepaald.

Het is voor ons niet mogelijk support te geven op programmatuur van andere leveranciers. U dient bij vragen over een product en de werking van een andere leverancier contact op te nemen met de supportafdeling van de betreffende leverancier. De leverancier heeft er vanzelfsprekend de meeste kennis van. Zoals u voor support bij het gebruik van het programma perplex ook niet contact zult opnemen met de supportafdeling van Microsoft maar met die van ASI. Logisch!


Externe links

Om u te helpen geven wij hieronder informatie over andere instanties waarover wij veel vragen krijgen en waarvan u de links kunt gebruiken in uw zoektocht naar hulp.

DIS

 1. Zorgttp voor DIS aanlevering

Gemeenten

 1. Elke gemeente heeft zijn eigen procedures en regels. Het is voor ons niet te doen om dit bij te houden. Alle landelijke standaarden worden door het programma ondersteund en kunnen worden gebruikt. Indien een gemeente niet met landelijke standaarden werkt wordt door ons geen ondersteuning verleent. Dit geldt voor alle informatie die de gemeente aan u vraagt. Dus zowel declaraties, onderhanden werk etc. Voor informatie dient u dan contact op te nemen met de betreffende gemeente.

Informatie per gemeente


Java

 1. Java installatie instructies

Microsoft

 1. Support voor Microsoft producten
 1. Microsoft office
 2. Microsoft office word
 3. Microsoft office excel
 4. Microsoft office powerpoint
 5. Microsoft office outlook
 6. Microsoft office onenote
 7. Microsoft office lync
 8. Microsoft winkel
 9. Microsoft download pagina


Vecozo

 1. Vecozo

VNG

 1. VNG
 2. VNG initiële vulling

Winzip

 1. Support voor Winzip producten
 2. Website Winzip